Vestiging Vleuten

Ons kantoor ligt in het oude centrum van Vleuten, aan de Dorpsstraat 8a. Parkeren kan op het parkeerterrein tegenover de vestiging.

Ons werkgebied vanuit Vleuten omvat:

Vleuten-de Meern

Vleuten en De Meern worden terecht gezien als wijken die alles hebben. Dorpjes zijn het, met hun charmante, oude woonkernen en een heel eigen identiteit. Centraal in Nederland, dichtbij het gezellige Utrecht. Tegelijkertijd stap je van hieruit net zo makkelijk de natuur in. Loop je door weilanden vol klaprozen en korenbloemen, langs akkers en sloten omzoomd met knotwilgen. Je ziet dat hier veel jonge gezinnen wonen.

Bereikbaarheid

Gemakkelijk te bereiken met de auto vanaf de A2 en de A12. Vleuten heeft een station voor bus en trein. Je doet er ongeveer een half uur over om naar de binnenstad van Utrecht te fietsen.

Nieuwbouw of bestaande bouw

Hoe wil je wonen? In een bestaand rijtjeshuis of liever een hoekwoning? Twee-onder-één kap of vrijstaand? Of droom je van een vrije kavel, om daarop je zelf ontworpen eigen kasteeltje te bouwen? Het kan allemaal.

Haarzicht is de nieuwe woonwijk in Vleuten-De Meern. Vijf buurten, met ongeveer 510 huizen. Je woont hier landelijk en dorps én dichtbij Utrecht. Haarzicht heeft een eigen basisschool plus kinderopvangmogelijkheden. Je fietst binnen 5 minuten naar Station Vleuten.

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn is één van de grootste nieuwbouwlocaties in Nederland. Hier vind je veel mogelijkheden in bestaande bouw en nieuwbouw. Wijken zijn onder andere Terwijde, Langerak, Grauwaart, Parkwijk, Strijkviertel en Vleuterwijde. Deze wijken hebben veel te bieden: woonhofjes, statige herenhuizen, comfortabele appartementen en moderne architectuur.

Een deel van de buurten is opgebouwd uit eilanden die omgeven zijn door vijvers. Andere stukken liggen weer naast parken, sportvelden of in de buurt van het winkelcentrum Leidsche Rijn.

Bereikbaarheid

Station Utrecht Leidsche Rijn grenst aan Leidsche Rijn centrum.

Ook met de auto is Leidsche Rijn goed te bereiken.

Wonen, werken en vrije tijd in Leidsche Rijn

Het is een gebied met veel woningen, horeca en een groot winkelcentrum. Je kan hier ondernemen, er zijn volop scholen en sportfaciliteiten en er is een rijk aanbod aan culturele en creatieve initiatieven.

Utrecht

Utrecht, de gezelligste (studenten)stad in het midden van het land. Uniek, vanwege de werfkelders langs de grachten in het centrum. Met restaurants, winkels, musea, de Jaarbeurs, diverse theaters en het muziekcentrum TivoliVredenburg is er altijd iets te doen in Utrecht.

Werken in Utrecht

Utrecht kent een gezonde economische groei. Je vindt hier opvallend veel organisaties in de diensten- en IT-sector. De provincie richt zich op ‘toekomstbestendig werk en economische kansen op het vlak van gezondheid en een duurzame leefomgeving’.

Wijken in Utrecht

De stad Utrecht bestaat uit tien wijken die ieder weer bestaat uit verschillende buurten. Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern zijn twee van die wijken met wat nieuwere huizen en nog te realiseren nieuwbouw. Of gaat je hart uit naar de oudere wijken aan de rand van de binnenstad? Tuindorp en Tuinwijk zijn populaire wijken in Utrecht Oost die zich in de jaren ’30 ontwikkelden.

Wat wil jij in Vleuten?

Ik wil graag…

Recent aanbod vestiging Vleuten

Onder bod
Bekijk woning

Schaduwrijk 27

De Meern
€ 800.000,- k.k.
Verkocht o.v.
Bekijk woning

Veldhuizenlaan 25

De Meern
€ 550.000,- k.k.
Verkocht o.v.
Bekijk woning

Sternstraat 1

Utrecht
€ 600.000,- k.k.
Verkocht o.v.
Bekijk woning

Belleperenlaan 30

Vleuten
€ 795.000,- k.k.

Het team in Vleuten

Martijn Bogaard
Martijn BogaardNVM Makelaar
Ted Bergholtz
Ted BergholtzNVM Makelaar
Gijs van den Oetelaar
Gijs van den OetelaarCommercieel Medewerker
Paul van der Klei
Paul van der KleiFotograaf
Famke Doornaar
Famke DoornaarStyliste
Christa Blom
Christa BlomStyliste

Onze recensies op Funda