Aankoopmakelaar

Een huis kopen houdt meer in dan alleen huizen zoeken en bezichtigen. Kort samengevat sta je voor de volgende taken: financiën op een rijtje zetten, oriënteren welke huizen geschikt zijn voor jou, bezichtigen, de staat van het huis in beeld brengen, bieden en onderhandelen. Ben je het met de verkoper eens over de prijs en andere voorwaarden zoals de opleverdatum, dan ga je de afspraken op schrift zetten in de koopovereenkomst. Vervolgens moet je aan de slag om de financiering rond te maken. Alles geregeld? Dan ben je bij de fase aanbeland waarin de overdracht kan plaatsvinden.

Elk van deze bovengenoemde stappen brengt weer kleinere taken met zich mee. Denk aan bankgaranties, inspectie van het huis voor overdracht, controle van de koopakte die opgemaakt wordt door de makelaar van de verkoper, het opstellen van een taxatierapport.

De April-makelaar doet dit werk al jaren, iedere dag. De meeste van onze klanten kiezen voor het hele pakket aan dienstverlening. Dan staan we aan jouw zijde van het eerste moment van de zoektocht tot en met de afronding van het laatste detail. Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. We werken met vaste tarieven ongeacht het aantal huizen dat je wil bekijken.

Hoe kunnen wij je helpen?

Help mij met…