April Makelaars

We weten allemaal dat het kopen van een huis één van de grootste financiële beslissingen is in een mensenleven. En dat droomhuizen niet voor het oprapen liggen. Wie speurt op Funda krijgt een indruk van de markt. Maar als huizen kopen en/of verkopen niet je vak is, loop je soms buitenkansen mis.

April, aan- en verkoopmakelaars, kan je helpen. Ons team bestaat uit bouwkundige en juridische professionals en vakkundige commerciële medewerkers. Mensen met jarenlange ervaring, die plezier hebben in hun werk. We zijn aangesloten bij de NVM, zodat jij zeker weet dat je met experts in zee gaat. En uiteraard hebben we een groot netwerk en werken we met succesvolle (online) marketingstrategieën.

Wat mag je nog meer van ons verwachten?

Goed samenwerken zit ‘m ook in oog hebben voor de menselijke kant. Het kan zijn dat we je het hemd van het lijf vragen tijdens de kennismaking. Hoe beter we je wensen kennen, des te gerichter we aan de slag kunnen. Om jouw droomhuis te vinden. Of om jouw huis voor de beste prijs te verkopen.

  • oog voor detail
  • transparant, efficiënt proces
  • betrokken
  • communicatie via korte lijntjes
  • geen blabla, wel onze nuchtere, objectieve en eerlijke inzet

We zijn er ook om jouw vragen te beantwoorden. Denk je na over het verduurzamen van je huis? Heb je een taxatierapport nodig? Nieuwsgierig naar onze visie op de ontwikkelingen in de huizenmarkt? April gaat je helpen.

Kies jouw vestiging

Ik zoek een woning in…

Het team

Ted Bergholtz
Ted BergholtzNVM Makelaar
Martijn Bogaard
Martijn BogaardNVM Makelaar
Jeroen Ouweneel
Jeroen OuweneelNVM Makelaar
Gijs v/d Oetelaar
Gijs v/d OetelaarVastgoedadviseur
Paul van der Klei
Paul van der KleiFotograaf
Famke Doornaar
Famke DoornaarStyliste
Christa Blom
Christa BlomStyliste