Martijn Bogaard | NVM register makelaar-taxateur

Martijn is één van de oprichters van April Makelaars. Hoewel zijn vader en oom ook makelaar waren, koos Martijn een ander pad. Hij dook de techniek in en volgde de opleiding Werktuigbouwkunde. Na wat omzwervingen in de meubelbranche en bijscholing in de avonduren rolde hij in een baan bij een groot makelaarskantoor. En zo is het begonnen.

Martijn is een gevoelsmens, op hem kan je bouwen. Hij houdt zich aan afspraken en aan deadlines. Is oprecht en luistert goed. ‘Zoals het voor mijn klanten belangrijk is een vertrouwd gevoel te hebben bij hun makelaar, zo is het voor mij net zo belangrijk goed contact te hebben met de opdrachtgever.’

In zijn vrije tijd is hij een zelfbenoemd barbecue expert. Hij kookt de sterren van de hemel voor iedereen die aanschuift aan z’n grote eetkamertafel. Vraag hem gerust naar zijn favoriete recept: Shrimp Cocktail met venkel, prei en gekarameliseerde sinaasappel. Martijn woont in Vleuten, samen met Marie-Christine. Ze hebben twee volwassen dochters. Nieuwkomer Beau is een Lasa Aphso, een hondje dat iets langer is dan dat hij hoog is.

Neem contact op met Martijn

Kantoor: 030 – 26 00 926
Mobiel: 06 – 54 72 47 11
E-mail: martijn@aprilmakelaars.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/bogaardmartijn/