Lekstraat 122

Hoef En Haag

€ 519.000,- k.k.
Verkocht o.v.
2020
122 m2 wonen
5 kamers

Geïnteresseerd in deze woning?

April makelaars Vianen
Lange Dreef 11
4131 NJ Vianen
0347-206000

Omschrijving

Gelegen in het sfeervolle Hoef en Haag vind je deze moderne, uitgebouwde eengezinswoning met een prachtig aangelegde tuin met berging en achterom. Deze woning, gebouwd in 2020, is volledig gasloos en wordt verwarmd door een energiezuinige warmtepomp en er liggen er 14 zonnepanelen op het dak. Hierdoor geniet je van lage energiekosten en ben je helemaal klaar voor de toekomst.

De woning bevindt zich in de wijk "Het Dorpshart" waar je de historische dorpssfeer ervaart met groene pleintjes, smalle straatjes en gezellige hofjes. Op deze charmante locatie, omringd door groen en water, wandel je zo naar de Brink voor je dagelijkse boodschappen of een kop koffie op het terras. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de A2 en bereik je Utrecht in slechts 20 minuten. Ook het gezellige centrum van Vianen ligt op fietsafstand.

Indeling

Begane grond: Bij binnenkomst in de entree vind je de trapopgang naar de eerste verdieping, een toiletruimte en de meterkast. Vanuit de hal kom je in de uitgebouwde woonkamer, die aan de achterzijde ligt en uitzicht biedt op de tuin. De woonkamer is strak afgewerkt met gestucte wanden en voorzien van een grijze plavuizenvloer met vloerverwarming.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de luxe keuken, uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en opgesteld in een dubbele lijn. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur waaronder een inductiekookplaat met afzuigkap, oven, combioven, een vaatwasser, koelkast en een vriezer. Daarnaast is er volop kast- en werkruimte beschikbaar.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop met aangrenzend drie slaapkamers, de trap naar de tweede verdieping en de badkamer. De badkamer is modern en beschikt over een regendouche, toilet, wastafelmeubel met dubbele kraan, een opbergkast met spiegel, en een designradiator. Twee van de slaapkamers zijn ruim opgezet, terwijl de derde momenteel dienst doet als waskamer. Ook deze verdieping is voorzien van vloerverwarming en is gecombineerd met laminaat.

Tweede verdieping: De tweede verdieping biedt een royale slaapkamer met veel lichtinval dankzij de twee dakramen, die ook verduisterd kunnen worden met zonwerende rolgordijnen. Daarnaast bevindt zich hier een verlichte inloopkast en een trap naar de vliering.

Tuin: Vanuit de woonkamer stap je via de schuifpui de diepe achtertuin in. De tuin is fraai aangelegd met strakke bestrating en diverse groene elementen. Achterin de tuin vind je zowel een achterom als een berging met elektra en de ventilator voor de warmtepomp.

Bijzonderheden:

- Keurig afgewerkte woning op een uitstekende locatie;
- Fraai aangelegde, zonnige tuin met berging en achterom;
- Bouwjaar 2020;
- Gasloos en energiezuinig;
- Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping;
- 14 zonnepanelen en een warmtepomp;
- Uitstekende verbinding met de A27 en A2.

Brochure
Download

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 519.000,-
Status
Verkocht o.v.
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Dak type
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Wonen
122 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
0 m2
Perceel
119 m2
Inhoud
423 m3
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Rolluiken, TV kabel, Dakraam, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie
Energie
Energieklasse
A
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd, Driedubbel glas
Soorten verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp
Soorten warm water
Centrale voorziening
Buitenruimte
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Tuintypen
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin opp.
55 m2
Hoofdtuin positie
Zuidoost
Achterom
Ja
Bergruimte
Soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatievormen
Geen isolatie
Parkeergelegenheid
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Hoofdvideo

Plattegronden

Ga naar de bovenkant