April Groep B.V.

April makelaars is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen en appartementen en maakt gebruik van een aansprekend en zeer flexibel makelaardijconcept voor zowel klant als makelaar. Onze makelaars worden gesteund door een open bedrijfsstructuur, gerichte marketing en efficiënte automatisering. Zo bieden wij onze cliënten een optimale makelaarsdienst gecombineerd met concurrerende tarieven. Oprechte klantgerichtheid en vakmanschap gecombineerd met flexibiliteit in dienstverlening zijn belangrijke elementen die bijdragen aan het succes van April makelaars.

De verschillende vestigingen van April makelaars worden door de April Groep B.V. ondersteund in alle belangrijke zaken welke als zelfstandig ondernemer op je af komen.

Ons streven is een sterk netwerk van franchisenemers in de vastgoedsector waarbij het klantbelang centraal staat. Onze doelstelling is groei samen met gelijk gestemde makelaars met een sterke personaliteit en vooruitstrevende dienstverlenende instelling.

Ben jij die man of vrouw die graag op eigen benen wil staan met een eigen kantoor, maar tegelijkertijd een teamplayer is? Die het fijn zou vinden om te kunnen leunen op ruim 40 jaar ervaring? Hulp zoekt bij het inrichten van een ontzorgend CRM-systeem en samen met ons wil bouwen aan een sterk merk in de woningmakelaardij? Neem dan gerust contact met ons op en vraag dan naar Ted of Martijn. Wellicht kunnen wij samen eens kennismaken onder het genot van een goede kop koffie op één van onze vestigingen. Kijk voor meer informatie op www.aprilgroep.nl

April makelaars is een sterk concept waarbij het niet uitmaakt of je nu vanuit je eigen woning, een kantoor of een winkel werkt. Het gaat om jou!

April Groep B.V.
Dorpsstraat 8a
3451 BK  Vleuten

Al uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Hoe kunnen wij je helpen?

Help mij met…